Dragi părinți, bunici, elevi și profesori,

   Bazinele de înot semi-olimpice din curtea Școlii Gimnaziale nr. 178, din strada Dridu nr. 2, și din curtea Școlii Gimnaziale „Sfântul Nicolae”, din strada Lainici nr. 4-8, sunt investiții realizate din fonduri publice, în parte finanțate direct din banii cetățenilor Sectorului 1, în parte de Compania Națională de Investiții în parteneriat cu Primăria Sectorului 1.

   Ne dorim ca elevii și locuitorii Sectorului 1 să beneficieze cât mai repede de aceste investiții în condiții optime de siguranță și curățenie, cu un acces bine structurat care să permită un număr mare de utilizatori de diverse categorii de vârstă. În acest moment, Primăria Sectorului 1 este gata să preia în administrare bazinele de înot și să le deschidă publicului, în condițiile în care Consiliile de Administrație de la cele două școli își exprimă acordul. Primăria are capacitatea de a administra aceste obiective pentru a fi folosite atât pentru antrenarea micilor noștri campioni, cât și pentru întreținerea condiției fizice a persoanelor adulte.

Fotografii de la bazinul de înot semi-olimpic din curtea Școlii Gimnaziale nr. 178

   Însă, consiliile de administrație de la cele două școli au decis ca accesul publicului larg să nu fie permis, iar bazinele să fie păstrate în administrarea unităților de învățământ.

   Poziția noastră:

Fotografii de la bazinul de înot semi-olimpic din curtea Școlii Gimnaziale „Sfântul Nicolae”:

   Haideți să luăm împreună cea mai bună decizie!

   Fiind vorba de bani publici, cea mai bună soluție de folosire a bazinelor trebuie găsită împreună cu comunitatea locală și nu trebuie să fie adoptată într-un birou, în spatele ușilor închise, fie el de la primărie sau de la școală. Iată de ce am inițiat o consultare publică fără precedent în Sectorul 1 și vă invităm să ne transmiteți opiniile despre cum este mai potrivit să fie folosite aceste bazine.

   Așteptăm sugestiile și propunerile dumneavoastră, pe adresa de e-mail registratura@primarias1.ro sau pe formularul online aflat în partea de jos a paginii, pentru ca împreună să luăm cea mai bună decizie. Pe pagina de internet a Primăriei Sectorului 1 vom actualiza constant toate informațiile pe această temă.


Formular Opinii
Toate câmpurile marcate (*) sunt obligatorii.


   Școala Gimnazială „Sfântul Nicolae”

   Ce demersuri am făcut în cazul Școlii Gimnaziale „Sfântul Nicolae”:

   Care este situația actuală:

   Școala Gimnazială nr. 178

   Ce demersuri am făcut în cazul Școlii Gimnaziale nr. 178:

   Care este situația actuală: